Un grup de elita a luat plasa

Un grup de elita a luat plasa
Cristian Dimofte
cdbtro@yahoo.com
oo40 723 429148
Un grup de elita al Romaniei a luat plasa.O mina de oameni scoliti si-au incredintat banii unui broker profesionist sa-i tranzactioneze discretionar pe pietele externe de capital.Acesta asta a si facut dupa care a disparut in ceata.
El, potrivit afirmatiilor sale i-a investit defectuos, pe numele sau Crstian Sima, si a pierdut vreo citeva milioane de euro si de dolari.Potrvit celor pagubiti el raporta cresteri de capital.
Dar cine sint cei care i-au dat pe mina brokerului baniii?!Doi fosti ministri, al justitiei Catalin Predoiu si al finantelor, Daniel Daianu, un director de ziar, o creatoare vestiata de moda de pe la Iasi si alti citiva oameni din monedenitatile zilei dornici de imbogatire peste noapte, potrvit brokerului.
El a reaparut in Islanda de unde da interviuiuri pe banda riulanta la o televiziune Realitatea TV si spune intre altele ca se teme sa revina in tara din cauza amenintarilor pe care le-ar fi primit.
Dar ce i-a detrminat pe acesti oameni cu carte sa aiba incredere intr-un broker care juca pe pietele externe care nu pot fi controlate si care au risc mai mare decit cistigul?!Prezenta garantii familiale si notorietatea de care sebucura brokerul, care era si directorul Bursei de Marfuri de la Sibiu, spune unul dintre perdanti si anume directorul unui ziar din Bucuresti.Familiile lor se cunosteau foarte bine intrucit participasera la numeroase picnicuri impreuna.
El si-a creat firma si un capital de respectabilitatet pentru ca mai apoi sa atraga oameni pe care i-a comnvins sa i dea sume mari de bani.

Reclame

Despre theromanianreport

sint onest
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s