Basescu ramine presedinte

Basescu ramine presedinte
Cristian Dimofte
Este deja un fapt cunoscut si petrecut.Traian Basescu ramine presedinte.Titlul acestui pasaj insa la-am scris pe intii august.Premonitie ati spu8ne dar era cit se poate de realist ceea ce prevedeam.
Am stiut ca nu va fi demis odata cu pragul de 50 % plus unu care trebuia atins de participare al electorilor la referendum.Chiar inainte de 1 august am stiut ca va ramine presedinte.
Ce va urma de aici incolo nu este iarasi greu de ghicit.Contre intre premierul Victor Ponta, de centru stinga ca politician, si presedintele Traian Basescu, de centru dreapta ca formatie care l-a lansat in scaunul de sef al statului.Pina unde vor merge aceste contre nu stie.Pina va crapa unul din ei poate.
Cel din urma aspus pina la revenirea la Cotroceni ca trebuie aplicata institutia coabitarii.El nu spus cine va trebui sa mai lase de la el pentru ca mult invocata coabitare sa functioneze.
Partile s-au acuzat in ultimile doua luni de toate relele posibile.Poate va ceda presedintele care la referundum a fost votat de numai 900 de mii de oameni in timp ce pentru demiterea sa au votat 7,5 milioane de persoane.
O cedare ar insemna sa-si stringa lucrurile si sa plece la partid si la nevasta care-l asteapta cu bratele deschise.Dar la cit de ambitios este Basescu este greu de crezut ca va rennunta la functia de presedinte inainte de expirarea mandatului in 2014.

Reclame

Despre theromanianreport

sint onest
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s