Televiziunile si stirile rele

Televiziunile si stirile rele
Cristian Dimofte
De cind au aparut televiziunile particulare doar stiri rele vin in casele tuturor romanilor.Omoruri, vatamaricorporale si agresiuni sint doar citeva feluri din categoria stirilor negative care intra in locuintele noarstre prin intermediul televizorului.
Un exemplu il constituie cazul agentului MAI care a macelarit cu un pistol cu gloante opt persoane intr-un coafor din Bucuresti.Televiziunile si-au inceput programele de stiri cu acest subiect si l-au dezbatut in direct pe toate fetele cu reporteri impinziti prin toata Capitala.
Alt subiect care face furori de ceva vreme pe canalele de stiri este acela al mamelor care isi ucid sau abandoneaza pruncii abia nascuti.
Daca un strain vin la noi in tara si se uita la stirile de televiziune cred ca isi face o opinie destul de proasta despre noi.Vede criminasliu, violatori, agresori, hoti si alte soiuri de personaje negative si mai deloc oamnei pozitivi si normali.
Toate aceste stiri ar trebui sa fie difuzate dupa orele zece seara, cind copii dorm si nu ar mai putea sa vada atitea si atitea grozavii.
Dar cum sa le interzici inainte de acesta ora pentru ca sintem in democratie iar lumea de lucruri si fapte negative se simte atrasa.Ramine ca aceia slabi de inger in general sa nu se uite la programele de stiri spre binele lor.

Reclame

Despre theromanianreport

sint onest
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s